Македонски | Shqip | English |

Осветлување, декорација, нов и користен мебел

Во категоријата продажба на мебел, инвентар и производи за уредување на домот, ќе најдете сè! Се продаваат аголни гарнитури, трпезариски маси, пвц столарија, теписи, и секаква друга опрема и мебел за внатрешно уредување.  


Продажба на мебел

Пазар3 е местото кое на едно место ги претставува сите производители на мебел, како и сите физички лица кои ја продаваат старата гарнитура или користената трпезариска маса.

Нов или продажба на стар мебел?

Постојат голем број на случаи каде се продава користен мебел но во одлична состојба, поради тоа што се продава поради селидба или некоја друга причина. Не ја пропуштајте можноста да ја подновите Вашата дневна, спална или детска соба, салон или купатило, со сочуван мебел и инвентар по ниска цена.

Меѓу салоните и производителите на мебел кои се огласуваат на Пазар3 се наоѓаат: ИнтерПроект Дизајн Студио, Home Concept, Еми Медиа, Динамик Дизајн Мебел, и други.

 

ПВЦ Столарија

Постојат различни видови на ПВЦ профили кои придонесуваат за максимална енергетска ефикасност на Вашиот дом. Во Македонија функционираат голем број на фирми кои се занимаваат со продажба и монтажа на ПВЦ прозорци, ПВЦ врати, ролетни, венецијанер ролетни, зебра и вариолајт завеси. FINESTRA-BAU, Genex Inzenering, Fenstar, Univerzal DOO, Variluks, FullHauz и Alfa Pen, се неколку од компаниите кои вршат продажба и монтажа на секаков вид на ПВЦ столарија и ролетни.

 
Кон почеток