Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на опрема за сателитска телевизија

Огласи за продажба, професионална монтажа и сервис на сателитски ситеми, кабелска и ТВ опрема. Во оваа категорија се продава: Android box, IPTV, сателитска антена, ресивери, dream box, и слично. Продавајте и купувајте секаков вид на сателитска и кабелска ТВ опрема на Пазар3.мк!

Опрема за сателитска телевизија - Пазар3 огласи

Понуда на секаква опрема за одлично телевизиско доживување. Продажба на опрема за кабелска и сателитска телевизија која ќе Ви овозможи да уживате во сите канали со кристално чиста слика на вашиот телевизор.

Во оваа категорија се продаваат: Android box, IPTV, сателитска антена, ресивер за дигитална телевизија, dreambox, resiver za iptv, skybox и многу друго. На Пазар3.мк можете да набавите сателитски ресивери и комплетна сателитска опрема по одлични цени. 

 

Купувајте и продавајте сателитска опрема брзо, лесно и едноставно!
Кон почеток