Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на телевизори, видео камери, опрема за видео надзор, сателитска телевизија и сервис

Тука може да ги погледнете сите огласи за продажба на телевизори, целосен асортиман на опрема и производи за видео надзор, камери, аларм системи, и додатоци. Поволни услови за купување. Голема понуда по најповолни цени.


Телевизори

Се продаваат нови и половни LED, OLED, и LCD телевизори. Уживајте во квалитетната слика и звук на различните марки на телевизори кои се продаваат на Пазар3 и тоа: Samsung телевизори, ST, Tesla, Grundig, Quart, LG, Philips и други. Може да ги најдете сите димензии на екрани и тоа 32 инчи, 40 инчи, телевизор од 43 инчи и други.

 

Фотоапарати, дигитални камери и професионални фото апарати 

Погледнете го нашиот целосен асортиман на дигитални фотоапарати, на познатите производители Canon, Nikon, Samsung, Panasonic и други. Без оглед на тоа дали сте почетник, или се занимавате со професионална фотографија, на Пазар3 се огласува совршениот модел за Вас.

Нови и користени квалитетни фотоапарати по најниски цени, и огласувачи кои секогаш се достапни да споделат дополнителни информации за производот што се продава. 

 

Покрај тоа, се врши продажба и на аларм системи, wi-fi камери, опрема за сателитска телевизија, како и се нудат услуги за сервис на телевизори и монтажа на камери и аларми.

Кон почеток