Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на мачки

Голем избор на мачиња за продажба и вдомување на Пазар3.мк! Се продаваат мачиња од различни раси: Периски мачиња, Ангорски мачиња, Сијамски мачиња, Бенгалски мачиња, домашни мачиња и други. Разгледајте ги сите огласи за продажба и/или подарување на мачки на Пазар3.мк!

16 авг. 18:09 , ,

Persisko mace

250 ЕУР

Пазар3.мк Ви овозможува да пронајдете маче кое од секогаш сте посакувале да го вдомите. Различни видови и раси на мачиња се продаваат на Пазар3. Исто така често се среќаваат и огласи за подарување на мачиња.

 

Продажба на мачки - Пазар3 огласи

На Пазар3.мк може да регистрирате оглас доколку продавате некаков вид на маче. Огласи со фотографии и детален опис за она што се продава Ви овозможува да продавате и купувате лесно, брзо, и едноставно.

Оваа категорија е специјално наменета за продажба на мачиња од следниве раси: Персиски мачиња, Турска ангора, Домашни мачиња, Бенгалски мачки, Сибирска мачка, Maine Coon, Сијамски мачки, Хималајска мачка, Руска сина мачка, Полуангорки, и многу други видови. 

 

Продажба и подарување на мачиња на Пазар3.мк!

 
Кон почеток