Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба или подарување на домашни миленичиња

Продавате домашни миленичиња? Или имате милениче кое сакате да го подарите? Пазар3.мк ја има најголемата база каде може да вршите продажба на кучиња, мачиња, птици, риби, како и продажба на потребната опрема за одгледување на домашни миленичиња.


Денес 09:38 ,

Мопс женки

400 ЕУР

Продажба на домашни миленици

Голем дел од луѓето чуваат барем еден вид на домашен миленик, било тоа да е куче, маче или некаков вид на птица, или риба. Дел од нив чуваат домашно милениче едноставно поради задоволство, а други се занимааваат со професионално одгледување на одредена раса на животно на пример куче од расата Хаска, со цел настапување на натпревари и изложби.

Без разлика дали продавате или подарувате некакво домашно милениче, на Пазар3.мк може да огласувате се!

Категоријата "Домашни миленичиња" често е посетувана од голем број наши корисници кои се во потрага по одреден вид на домашен миленик. Најчесто се продаваат кучиња, и тоа Америчка Акита, Хаска, Бишон фризе, Малтезер, Амерички стафорд и многу други раси на кучиња.

Покрај кучињата, често застапени се и птиците и мачињата. Се продаваат персиски мачиња, сијамска мачка, како и различни видови на птици - Zako папагал, канаринци, гулаби и друго.
Кон почеток