Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Земјоделски и Шумски возила | Приклучни машини

Голем избор на приклучна земјоделска механизација на Пазар3.мк! Тука се продаваат секаков вид на приклучни машини како на пример: плугови, балираччки, фрези, атомизери, косачки, сеалки, и многу друго.

Продажба на земјоделска приклучна механизација на Пазар3.мк

Најсовремените приклучни машини и разна земјоделска механизација се огласуваат на Пазар3.мк, во категоријата "Приклучни машини". Тука се продава и се купува приклучна земјоделска механизација како на пример: балирачка, косачка, плугови, сеалка, фреза, атомизер, преса, машина за садење тутун, и многу друго.

 

Нови и половни приклучни машини

Интересот на земјоделците за набавка на приклучна механизација е навистина голем. Земјоделската приклучна механизација ја намалува потребата од човечка рака, а исто така осовременувањето на старата механизација го зголемува профитот на земјоделците. 

Во оваа категорија на Пазар3 се врши продажба на нова и стара земјоделска приклучна механизација. Се продаваат секакви машини, за разни потреби во земјоделието. Одлични цени на балирачки, плугови, атомизери, косачки за трева, мулчери, фрези, приколки и многу друго ќе најдете на Пазар3.мк!
Кон почеток