Македонски | Shqip | English |
22 септ. 21:06 Куќи/Вили , Свети Николе

Samostojna kuka 120m2

42 000 ЕУР Намалена цена

Број на соби: 6
Површина: 120
30 дек. 19:35 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka vo Sveti Nikole

Број на соби: 10
10 окт. 09:18 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka vo Lozovo

Број на соби: 6
Површина: 130
17 мај 13:16 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka vo selo Erdzelija

15 000 ЕУР

Број на соби: 4
05 мар. 11:50 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka 80m2 vo Sveti Nikole

17 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 100
16 јан. 18:15 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka vo Sveti Nikole

Број на соби: 4
07 септ. 22:44 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka od 200m2 vo Sveti Nikole

Број на соби: 10
Површина: 200
06 јул. 10:12 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka vo Sveti Nikole

Број на соби: 3
19 ноем. 18:10 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuka stara ili mesto od 50m2 vo Centar

10 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 50
16 јан. 15:59 Куќи/Вили , Свети Николе

Kuki od 130m2 vo Sveti Nikole

Број на соби: 8
Површина: 130
26 јул. 14:16 Куќи/Вили , Свети Николе

Stara kuka od 107m2 vo Sveti Nikole

18 000 ЕУР

Број на соби: 3
Кон почеток