Македонски | Shqip | English |

Огласи за издавање на соби и апартмани низ цела Македонија

Соби за студенти, соби за вработени, соби за краток престој или соби и апартмани каде ќе го поминете Вашиот одмор - издавање на соби за секоја намена секојдневно се огласуваат на Пазар3.

 

23 ноем. 22:40
Линк
, ,

Kratok Prestoj Plostad

1 000 МКД / дневно


Вчера 21:35 ,

Apartmani vo Ohrid

25 ЕУР / дневно

Вчера 16:11 ,

Sobi od 34m2 vo Ohrid

250 МКД / дневно

24 ноем. 23:19 ,

MOTEL TOURIST STROG CENTAR

1 200 МКД / дневно

24 ноем. 17:49 , ,

Se izdavaat sobi za studentki i vraboteni

5 000 МКД / месечно

24 ноем. 17:27 ,

Apartmani

350 МКД / дневно

Соби Скопје

Искористете го филтерот за сортирање на огласите по локација, за да ги погледнете сите огласи за изнајмување на соби за студенти, вработени и за сите оние кои претстојуваат во Скопје за работа или одмор.

Се издаваат соби за дневен престој во Центар, но и во останатите делови од Скопје кои се атрактивни за туристите и оние кои патуваат во градот поради работа. 

За студентите но и вработените во Скопје, собите претставуваат најповолна опција за домување во главниот град. Соби за студенти се издаваат во близина на комплексот факултети, соби над државна болница, соби во Кисела Вода и други населби во Скопје. 

 

Охрид апартмани и соби за издавање

Доколку сакате да го посетите градот богат со историја, културно наследство и природни убавини, резервирајте си го Вашиот одмор во некој од собите и апартманите кои се издаваат во Охрид.

Секојдневно, на Пазар3 се огласуваат удобно опремени соби и апартмани за издавање во Охрид. Соби за туристи се издаваат и во Љубаништа, Пештани и другите познати летни центри во Охрид.

 

Крушево соби

Пронајдете го најдоброто место за зимување или опуштен одмор во природа, со изнајмување на соби и апартмани во Крушево, Маврово, Попова Шапка, Берово и други места каде природата и зимските спортови привлекуваат голем број на туристи.
Кон почеток