Македонски | Shqip | English |

Изнајмување и продажба на апартмани и студиа во странство

Апартмани Грција, летување во апартмани во Албанија, зимски одмор во апартмани во Банско...голема понуда на апартмани и студиа за изнајмување и продажба во странство, секојдневно се огласуваат на Пазар3.мк.

Грција приватно огласување

Голем избор на апартмани и студиа во Грција, првиот избор за летен одмор на голем број на луѓе. Најдете го Вашето идеално сместување, апартман или студио. Се продаваат и изнајмуваат апартмани во Неа Мудања, Фурка, Сивири, Неа Флогита, Пефкохори, Ханиоти и други атрактивни туристички места на Халкидики.

 

Апартмани Албанија

Албанија е место идеално за Вашиот летен одмор, поради егзотичните плажи и пристапните цени за изнајмување на апартмани и студиа. 

На Пазар3 може да најдете апартмани во Валона, Драч, Саранда, Поградец и други места низ Албанија. 

 

Освен Грција и Албанија, апартмани и студиа се продаваат и изнајмуваат и во Црна Гора, Бугарија, Србија и Хрватска.

Кон почеток