Македонски | Shqip | English |

Продажба на фотоапарати и дополнителна опрема - Пазар3 огласи

Во оваа категорија на Пазар3 се продаваат нови и половни фотоапарати. Се огласуваат професионални и аматерски дигитални фотоапарати од повеќе брендови како што се: Canon, Nikon, Sony, Fujitsu, Samsung, Panasonic и други. Купувајте и продавајте фотоапарати преку Пазар3.мк!


Продажба на фотоапарати и опрема - Пазар3 огласи

Направете привлечни фотографии и зачувајте ги Вашите убави моменти со некој од фотоапаратите кои се продаваат на Пазар3. Нови или користени фотоапарати по поволни цени, фотоапрати за домашна или професионална употреба - на Пазар3 има се што Ви е потребно!

Се продаваат фотоапарати canon, nikon aparati, мали камери, go pro камери, polovni fotoaparati, novi fotoaparati, profesionalni fotoaparati, nikon апарат со објективи и друга опрема, блиц, фотоапрати за инстант фотографии, фотоапарат Fujifilm, универзален филтер и мног друго.
Кон почеток