Македонски | Shqip | English |

Продажба на уметнички слики, гоблени, стари монети и други колекционерски предмети

Ова е категоријата за сите љубители на реткости, стари монети, уметнички слики и други стари предмети. Тука може да продавате, купувате или разменувате различни колекционерски предмети.


Колекционерство

Колекционерството е хоби на оние кои што обожаваат да собираат некакви стари предмети. Постојат колекционери на монети и стари пари, колекционери на уметнички слики, колекционер на часовници и разни други предмети.

Токму за нив, ја креиравме оваа категорија на Пазар3 - "Колекционерски предмети". Тука сите колекционери може да продаваат, купуваат или разменуваат разни колекционерски предмети како: уметнички слики, вилерови гоблени, стари пијалоци, таксени марки, сликички животинско царство, стари монети и многу друго.
Кон почеток