Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на нови и користени машки, женски и детски обувки и облека

Понуда на нова или користена облека, и нови или користени обувки по најповолни цени. Продажба на производи за мажи, жени или деца од познати брендови по цени многу пониски од оригиналните.

Вчера 19:21
Линк
,

Кожна јакна

100 ЕУР

Вчера 19:09
Линк
,

Кожен мантил

200 ЕУР


Вчера 19:21 ,

Кожна јакна

100 ЕУР

Вчера 19:09 ,

Кожен мантил

200 ЕУР

22 ноем. 18:32 , ,

Кабаница

500 МКД

21 ноем. 14:07 ,

CHAMPION ZIMSKI PATIKI

2 500 МКД

15 ноем. 18:47 , ,

Patiki

Во оваа категорија "Облека / Обувки" може да најдете квалитетна, брендирана облека, или обувки од светски марки по цени значајно пониски од оригиналните.

 

Покрај користена облека и обувки, во оваа категорија на Пазар3 се огласуваат и нови облека и обувки, кои се продаваат поради затворање на фирмата, поради купен погрешен број и сл. Ваквите производи се продаваат по навистина достапни цени.

 

Облека

Се продаваат: јакни, фустани, панталони, скафандери, пижами, машки одела, па дури и венчаници и народни носии.

 

Обувки

Се продаваат: патики, работнички чевли, Timerland чизми, Walkmax чизми, штикли, кожни салонки, и друго.

 
Кон почеток