Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на опрема за фитнес и вежбање

Доколку Ви е потребна фитнес опрема за Ваша лична употреба, домашна теретана или за професионална употреба за фитнес центри, посетете ја оваа категорија на Пазар3.мк каде е претставена најголемата понуда на фитнес справи и опрема за вежбање.

Продажба на фитнес опрема - Пазар3 огласи

Во оваа категорија на Пазар3.мк се продава секаков вид на нова и користена фитнес опрема. 

 

Продавници за фитнес опрема - Пазар3 огласи

Голем број од специјализираните продавници за фитнес опрема, своите производи ги продаваат на Пазар3.мк. Такви продавници за опрема за вежбање се: BidiFit, Mastersport, Bodi Pro, Motionsport DOOEL, Alpe Sport и многу други. Траки за трчање, Orbitrek, тегови, степери, spin bike, магнетен велосипед, електрични ленти, и сл. се само дел од асортиманот на производи на продавниците за фитнес опрема на Пазар3.мк.

 

Половна фитнес опрема - Пазар3 огласи

Направете одлична зделка, и набавете половна опрема за вежбање или половна професионална фитнес опрема по одлична цена! На Пазар3.мк често се огласува зачувана опрема за вежбање и справи од затворени фитнес центри по најповолни цени. Користени ленти за трчање, орбитрек, фитнес степер за дома или половни професионални степери, вратило за вежбање, тегови за вежбање, и многу друга разновидна опрема за вежбање.
Кон почеток