Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на резервни делови и опрема за пловни објекти

Пазар3 Ви нуди најголем избор на огласи за продажба на резервни делови и опрема за бродови, чамци, скутери и други пловни објекти.

Во категоријата "Делови и додатоци", како подкатегорија на "Бродови и Водни скутери" се продават држачи за чамци, мотор за чамци, приколки за чамци и бродови, пента, и многу други делови и опрема.

08 фев. 11:17 ,

Penta 15"

2 000 ЕУР

Пазар3 огласи - продажба на опрема, резервни делови и додатоци за бродови, чамци и други пловни објекти

Голема база на огласи за продажба на секаков вид на резервни делови и опрема. Изберете половни или нови делови и опрема за секакви пловни објекти. Купување, продавање или замена. Делови за глисер, Yamaha вонбродски мотор, радиостаница за бродови, глисери и други пловила, мотор за чамец, пента, приколки за чамци и бродови, сервис и резервни делови за пенти, и многу друга наутичка опрема може да најдете на Пазар3.мк.

 

Тука ќе сретнете и резервни делови и опрема за вонбродски машини Suzuki, Yamaha, Mercury, Honda, Tohatsu, Parsun и други.

Кон почеток