Македонски | Shqip | English |

Се продаваат бродови, чамци, глисери, катамарани и други пловни објекти

Pazar3.mk е водечки вебсајт за продажба на половни бродови, гумени бродови, чамци, водни скутери и други пловни објекти во Македонија. Погледнете ги огласите каде се продаваат бродови, педалинки, чамци и др. и купете брод, чамец, скутер на вода, или друг пловен објект брзо и ефикасно.

Пазар3 огласи за продажба на пловила (чамци, глисери, јахти, едрилици, бродови и др.)

Се продаваат половни и нови чамци, глисери, катамарани, и други пловила, по поволни цени. Погледнете ги огласите, прочитајте за карактеристиките на секое пловило што се огласува, погледнете ги сликити и цената. Во оваа категорија на огласи може да најдете и мотор за чамец, мотори за глисери, како и огласувачи кои вршат услуга - сервисирање на секаков вид пловни објекти. 

Следете ги Пазар3 огласите каде исто така може да искористите попуст на Mercury моторите. Нашите туристички центри, особено Охрид, овозможуваат вистинско уживање во водените спортови. Токму во Охрид се продаваат катамарни, бродови, глисери и други пловила.

Пронајдете го моделот кој Ви одговара користејќи ги филтерите за пребарување на Пазар3.мк.

Кон почеток