Македонски | Shqip | English |

Продажба на резервни делови од оштетени или хаварисани возила

Откуп и резервни делови од хаварисани, зарибани, удрени, оштетени или опожарени возила од сите производители: VW, Ford, Fiat, Citroen, Audi, BMW, Opel и други.

Доколку имате старо, хаварисано или неисправно возило, вклучувајќи хаварисани автомобили, камиони, автобуси и друго, погледнете ги огласите од категоријата "Оштетени возила (за делови)" и контактирајте ги огласувачите кои вршат откуп на оштетени возила.

 

Тука, може да најдете и Audi, BMW, Citroen, Mercedes и други марки на автомобили на делови. Огласи за продажба на половни резервни делови за камиони, комбиња, приколки и други возила се исто така достапни на Пазар3.

Кон почеток