Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на нови и половни трактори

Deutz-Fahr , 62
Fendt , 30
Fiat , 139
IMT , 785
John Deere , 49
Same , 48
Tafe , 39
Zetor , 33

Нови и половни трактори - понуда на нови и половни трактори на Пазар3.мк.

Секој оглас за продажба на трактор содржи слика, и/или цена, и опис на карактеристиките на тракторот што се продава. Разгледајте ги огласите за продажба на сите видови на трактори, на најпосетениот сајт за купување и продавање на земјоделски машини во Македонија - Пазар3.мк. 

Денес 12:12 , ,

Traktor IMT 539

5 700 ЕУР

02 јул. 20:44 ,

Tafe 42Di

100 ЕУР

02 јул. 18:17 ,

Fendt 611 LS 110hp

6 900 ЕУР

Продажба на нови трактори и половни трактори на Пазар3.мк

Во изминатиот период е забележано постојано зголемување на продажбата на тракторите, делумно и поради зачестените европски потикнувања за инвестирање во земјоделското производство. Интерес за набавка на трактори и друга земјоделска механизација е присутен кај младите земјоделци, како и кај малите и големите земјоделски производители. Врз основа на потребите за мало или големо производство, постои различен интерес за одредени видови и брендови на трактори. 

На Пазар3.мк се продаваат нови и половни трактори од различни производители како на пример: IMT, Ferguson, John Deere, Tafe, Deutz-Fahr и многу други. 

 

Нови трактори

Асортиманот на нови трактори на Пазар3.мк е навистина голем. Најпознатите продавници за продажба на современи, квалитетни трактори ги огласуваат своите производи на Пазар3.мк. Тука ќе сретнете огласи за продажба на трактори од Dag-Trejd Тетово, Agro-Gea Тетово, Lisans Otomotiv Скопје, KST Agro Охрид, Najk Prom DOOEL Струмица, Tumosan трактори Ресен, и многу други!

 

Продажба на половни трактори

Половни трактори по најполовни цени ќе најдете на Пазар3.мк! Се продаваат Ferguson, IMT, Fiat, Fendt, и многу други марки на трактори. Доколку сакате да купите зачуван трактор, во добра состојба по одлична цена проверете ги огласите за продажба на половни трактори на Пазар3.мк!

Кон почеток