Македонски | Shqip | English |

Продажба на трактори, комбајни, мотокултиватори и друга земјоделска механизација

Огласи за продажба на секакви видови на земјоделска механизација, од рачни алатки до трактори, комбајни, и приклучни машини се продаваат на Пазар3.


08 јул. 20:44 ,

Tafe 42Di

100 ЕУР

08 јул. 18:17 ,

Fendt 611 LS 110hp

6 900 ЕУР

Продажба на секаков вид на нова и половна земјоделска механизација, нови и половни трактори, косачки, тримери, мотокултиватори, фрези, сеалки и други приклучни машини

 

Продажба на трактори од производителите IMT, Ferguson, Fiat...

Огласите за продажба на IMT трактори се најзастепни во под категоријата "Трактори". Интересот за продажба и купување на големите John Deere трактори кои се наменети за употреба на поголемите фарми, е исто така многу голем. Нови трактори John Deere по одлична цена исто така се огласуваат на Пазар3.

 

Земјоделска механизација и приклучни машини

Доколку сакате да набавите земјоделска механизација и приклучни машини по поволни цени, секојдневно проверувајте ги огласите на Пазар3. Секој земјоделец има потреба од различна земјоделска опрема и приклучна механизација за обработка на нивното земјиште. Широк асортиман на приклучни машини, балирачки, плугови, атомизери, фрези, косачки и многу други се продава на Пазар3.

Кон почеток