Македонски | Shqip | English |

Продажба на бараки и гаражи во Македонија

Продажба на гаражи, бараки, монтажни бараки и паркинг места на територијата на цела Македонија.

 

Инетересот за купување на гаражи и паркинг места е особено голем во подрачјето на град Скопје. Во последно време често се бараат и монтажните гаражи па дури и монтажните бараки кои освен за живеење се користат и како продажни објекти.


Продажба на гаражи, бараки и паркинг места

Со постојаното зголемување на населението во градските средини, особено во градот Скопје, се намалува и бројот на слободни паркинг простори и недвижности за продажба.

Поради тоа, оние луѓе кои немаат потреба од гаражи, паркинг места и/или бараки ги продаваат истите на платформата за продавање и купување Пазар3.мк.

 

Оние кои купуваат гаражи и бараки, со едноставен клик на огласот од интерес, имаат можност да дознаат тончни информации за бараките и гаражите кои се продаваат во Скопје, или некој друг град во државата. 

Од друга страна, заинтересираноста за купување на бараки исто така потекнува и од причината што бараките може да се искористат како продажни места но и како одлична шанса за инвеститорите кои на местото на малите бараки со големо дворно место, можат да изградат големи згради.
Кон почеток