Gjithë Maqedonia | Makina Ngarkuese/Tërheqse/Ndërtimi | Makina Ngarkuese dhe Makina të tërheqjës

Citroen , 97
DAF , 452
MAN , 1
Volvo , 538
Ford , 306
Volkswagen , 270
Iveco , 719
Zastava , 155
Kia , 25
MAN , 1364
Mercedes-Benz , 1647
Nissan , 22
BMC , 4
Opel , 43
Peugeot , 131
Renault , 185
Scania , 556
Citroën , 1
Fiat , 20
Ford , 7
Mazda , 1
Opel , 1
Renault , 1
Subaru , 1Në fillim