Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на дополнителна опрема за земјоделски возила и механизација

Категоријата "Земјоделски и Шумски возила" ја вклучува оваа подкатегорија "Друго" каде што се огласуваат најразлични предмети, опрема или делови за сите видови на земјоделски возила и земјоделска приклучна механизација.

30 апр. 12:58 , ,

Prikolka

1 450 ЕУР

30 мар. 22:45 ,

BRENTA GATAR

1 500 ЕУР

Опрема и делови за земјоделски возила и механизација 

Во подкатегоријата "Друго" на Пазар3.мк може да продавате или купувате секаков вид на опрема и делови за трактори, балирачки, атомизери и друг тип на земјоделски возила и приклучна земјоделска механизација.

Тука ќе сретнете огласи за опрема и разна приклучна земјоделска механизација како на пример: оглас за продажба на дробилица за дрво, продажба на двобрзаден плуг, косилка за трактор, компресорски глави, цевки, и многу друго!

 

Продавате опрема за земјоделски возила?

Доколку продавате нови или половни делови и земјоделска механизација регистрирајте оглас на Пазар3.мк во некоја од подкатегориите на категоријата "Земјоделски и Шумски возила" и започнете со продажба веднаш!

Кон почеток