Македонски | Shqip | English |

31 јул. 17:45 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo Ilinden

Број на соби: 4
Површина: 90
30 јул. 13:21 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo naselba Ilinden

Број на соби: 4
Површина: 100
30 јул. 13:21 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo naselba Ilinden

Број на соби: 4
Површина: 100
24 јул. 10:16 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Vikend kuka vo s.Mrsevci

16 000 ЕУР

Број на соби: 2
Површина: 60
09 јул. 11:44 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka so dvorno mesto top lokacija

15 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 60
07 јул. 14:18 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka na top lokacija ITNO

18 000 ЕУР

Број на соби: 3,5
Површина: 60
03 јул. 10:12 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka na top lokacija vo Ilinden

25 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
28 јун. 17:41 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka od 70m2

Број на соби: 3
Површина: 70
21 јун. 20:47 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo nas Ilinden

Број на соби: 7
Површина: 120
15 апр. 10:07 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka od 80m2

Број на соби: 4
Површина: 80
25 мар. 10:30 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo Ilinden

Број на соби: 4
Површина: 80
11 мар. 15:31 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

KUKA KARPOS ALEKSANDAR PALACE

1 234 567 890 ЕУР

Број на соби: 7
Површина: 200
21 фев. 14:47 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Se izdava kuka vo Opshtina Ilinden

Број на соби: 3,5
Површина: 80
07 јан. 22:56 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka so deloven prostor vo Ilinden

55 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
27 дек. 22:02 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Se izdava kompletno opremena kuka vo Ilinden

180 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 60
19 дек. 21:04 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka vo Ilinden

65 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 120
11 дек. 08:07 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka karabina od 60m2

23 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
07 дек. 10:03 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka co plac vo s Drma

42 000 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 50
27 ноем. 23:44 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka od 60m2 vo Marino

10 ЕУР

Број на соби: 3
Површина: 60
27 ноем. 22:28 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Se iznajmuva sprat od kuka vo Ilinden

50 ЕУР / месечно

Број на соби: 3,5
Површина: 100
13 ноем. 12:30 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka od 80m2

Број на соби: 4
Површина: 80
26 окт. 23:09 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Kuka i plac od 1200m2 vo Ilinden

55 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 100
12 окт. 15:40 Куќи/Вили , Скопjе , Илинден

Кompletno renovirana kuka vo Ilinden

65 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 120
Кон почеток