Македонски | Shqip | English |

Огласи за продажба на индустриски машини и опрема за ресторани, фризерски салони, ординации, механичарски сервиси и други фирми

Секоја фирма има потреба од одреден вид на инвентар или некаква индустриска машина. Пазар3 е идеалното место каде може да продавате нов или половен инвентар и машини, но и најдоброто место да ја купите опремата која е потребна за Вашиот бизнис по поволна цена. 


Продажба на инвентар и опрема за бизниси

Опремување со соодветниот инветар, и набавката на одредени професионални индустри машини се неопходни за секој бизнис. Во оваа категорија на Пазар3 се продаваат различни машини и инвентар, кои ќе Ви помогнат да го разработите Вашиот бизнис.

Се продава инвентар за ресторани, кафулиња, продавници, козметички и фризерски салони, автосервиси, игротеки, здравствени установи и други бизиниси. 

 

Индустриски машини и алати

На Пазар3.мк имаме се за Вашиот бизнис! Генератори и агрегати за струја, компресори, професионални машини за шиење, палетари, хилти и многу други нови и половни машини и алати на продажба по екстра цени.  

Кон почеток