Македонски | Shqip | English |

Огласи во Македонија – Купување и продажба на станови, автомобили, телефони и друго | Спорт и рекреација | Музички инструменти и опрема

Онлајн продажба на музички инструменти и додатна опрема. Продажба на класични, дувачки и традиционални инструменти, озвучување и дополнителна опрема во Скопје, Куманово, Велес, Крива Паланка, Прилеп и секаде низ државата.

Во категоријата "Музички инструменти и опрема" има голем избор на производи по пристапни цени. Во секој оглас има детален опис на она што се продава. Уживајте во разгледувањето и купувањето на нови или половни музички инструменти!

 

Гитара

Многумина сметаат дека гитарата е еден од музичките инструменти кои се полесни за учење. Секако, се одзема време, па и учењето на било кој нов музички инструмент. Разгледајте ги огласите за продажба на мали гитари, гитари за почетници, бас гитара и други видови на гитари од брендовите Yamaha, Stagg, Fender и други. Можеби токму тука ќе ја најдете Вашата прва гитара!

 

Продажба на синтисајзери, клавир, хармоника и пиано

Голем избор на половни и нови инструменти: синтисајзер, клавир, хармоника и пиано. Купување, продажба или замена. Супер понуда на музички инструменти за почетници или професионалци. Се огласуваат: Yamaha пиано, Petrof пиано, синтисајзер Yamaha, хармоники Veltmеister и Verona, како и дополнителна опрема за музички инструменти: куфери, кабли, столици, микрофони и слично.
Кон почеток