Македонски | Shqip | English |

Огласи за издавање и продажба на викендици

Се издаваат, продаваат и купуваат викендици во познатите туристички места низ државава, но и во помалку познатите места, кои се атрактивни за сите оние кои сакаат да уживаат во тишината, природата и чистиот воздух, надвор од градските гужви.


Изнајмување викендици -  Скопје

Почуствувајте ја мирната атмосфера, далеку од градската врева во некоја од викендиците кои се изнајмуваат или продаваат на Пазар3.мк.

Во Скопје најчесто се продаваат и издаваат вили во Катланово, Марков Манастир, Долно Соње, Скопска Црна Гора и други локации надвор од градот. Покрај продажбата и издавањето на вилите за одмор или краток престој, на Пазар3 се огласуваат и вили/викендици за организирање на различни забави, моминска вечер, ергенски забави, родендени и слично.

 

Продажба на вили во Маврово 

Маврово е една од најпознатите туристички локации во Македонија, особено во зимскиот период. 

Сите оние кои се љубители на зимските спортови, планинскиот воздух и природата, проверете ги огласите на Пазар3 за продажба и издавање на викендици во Маврово и околината. 

Се издаваат викендици во Маврови Анови, во близина на Мавровското езеро и скијачкиот центар, но исто така се изнајмуваат и продаваат викендици во Леуново, Никифорово и поблиската околина.

 

Покрај Скопје и Маврово, на Пазар3 викендици и вили се издаваат и продаваат и во Охрид, Преспа, Берово, Гевгелија и територијата на цела Македонија. 

 

 
Кон почеток