Македонски | Shqip | English |

Продажба и изнајмување на деловен простор за дуќани и трафики. Погледнете ги огласите за продажба и изнајмување на деловен простор за продавници, бутици, трафики, и различни видови на дуќани со различна квадратура и на повеќе локации низ земјата. Филтрирајте ги огласите по локација и пронајдете деловен простор соодветен за Вашиот бизнис.


Продажба и изнајмување на деловен простор за дуќани и трафики - Пазар3 огласи

Разгледајте ги многуте огласи на Пазар3.мк за продажба и издавање на различни деловни простори за дуќани и трафики.

Филтрирајте ги огласите по локација, или во полето за пребарување внесете го она што го барате на пример: локал во Аеродром, дуќан во Центар, киоск Охрид, деловен простор Битола, итн.

 

На Пазар3.мк можете да го најдете идеалниот деловен простор за Вашиот бизнис. Нови и реновирани дуќани и локали. Разгледајте ги огласите со опис и слика. Се продаваат и/или издаваат: деловен простор Дебар Маало, дуќан во Бутел, се издава локал во ТЦ Лептокарија, деловен простор во Струмица, дуќан во строг центар на Охрид, и многу други деловни простори, трафики, дуќани и киоски идеални за бутици, продавници, мобилари, сендвичари, pet shop-ови, супермаркети, железари, пиљари, и слично.

Кон почеток