Македонски | Shqip | English |

Kuka | Скопjе | Живеалишта | Куќи/Вили

Вчера 22:53
Link:
, ,

Kuka na atraktivna lokacija vo Cento

Број на соби: 7
Површина: 160
Денес 12:15
Link:
, ,

Luksuzna kuka vo Sopiste od 374m2

317 900 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 10

Денес 22:49 , ,

Kuka vo Butel 1

120 000 ЕУР

Број на соби: 6
Денес 22:36 , ,

Kuka od 140m2 vo Saraj vo blizina na reka Treska

50 000 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 5
Површина: 140
Денес 22:16 , ,

Kuka vo Lisice

325 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 21:17 , ,

KUKA VO BUTEL RADISHANI LJUBOTENSKI PAT

Број на соби: 8
Површина: 140
Денес 21:14 , ,

Kuka vo naselba Dracevo

Број на соби: 5
Површина: 110
Денес 21:09 , ,

Kuka vo Taftalidze od 257 m2 so dva dela

350 000 ЕУР

Број на соби: 9
Денес 21:05 , ,

Kuka vo gorno Nerezi

150 000 ЕУР

Број на соби: 5
Денес 21:04 , ,

Se izdava luksuzna kuka vo Karpos

1 200 ЕУР / месечно

Број на соби: 5
Денес 21:01 , ,

Kuka vo Butel 2

13 000 000 ЕУР

Број на соби: 7
Денес 20:48 , ,

Luksuzna kuka vo Radishani

195 000 ЕУР

Број на соби: 6
Денес 20:39 , ,

Kuka vo Vlae

220 000 ЕУР

Број на соби: 6
Денес 19:47 , ,

Se izdava kat od kuka vo Trnodol

600 ЕУР / месечно

Денес 19:42 , ,

Kuka vo Butel 1

Број на соби: 4
Површина: 120
Денес 19:42 , ,

Kuka vo Petrovec 95m2 so dvor 2,611m2

105 000 ЕУР

Број на соби: 5
Површина: 100
Денес 19:31 , ,

Kuka vo Radozda

500 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 160
Денес 18:39 , ,

Kuka vo n. Zelezara

350 ЕУР / месечно

Број на соби: 3
Површина: 70
Денес 18:33 , ,

Kompletno renovirana kuka vo strog centar

Број на соби: 4
Површина: 80
Денес 17:32 , ,

Kuka vo Crnice

173 000 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 6
Денес 17:13 , ,

Itno se prodava kuca

100 000 ЕУР

Број на соби: 7
Денес 15:42 , ,

Kuka so pogled na Skopje

180 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 15:21 , ,

Kuka vo naselba Pintija

80 000 ЕУР

Број на соби: 6
Површина: 110
Денес 15:18 , ,

Kuka vo Gorce Petrov

Број на соби: 4
Површина: 200
Денес 14:52 , ,

Se iznajmuva kuka vo Trnodol

1 400 ЕУР / месечно

Број на соби: 5
Денес 14:29 , ,

Se izdava kuka

130 ЕУР / месечно

Број на соби: 2
Површина: 40
Денес 14:28 , ,

Kuka vo Dracevo

Број на соби: 8
Површина: 180
Денес 14:18 , ,

Kuka vo Butel 2

170 000 ЕУР

Број на соби: > 10
Денес 13:57 , ,

KUKA VO GAZIBABA OPSTINA CAIR

95 000 ЕУР

Број на соби: 7
Денес 13:18 , ,

PRIZEMNA KUKA 150m2 SO DVOR 658m2 ZELEZARA

155 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 150
Денес 14:16 , ,

Renovirana kuka vo Debar Maalo so moznost za dogradba

132 000 ЕУР

Број на соби: 4
Површина: 90
Денес 14:02 , ,

Kuka vo VOLKOVO

Број на соби: 4
Површина: 130
Денес 14:00 , ,

Kuka vo Nerezi

85 000 ЕУР

Број на соби: 3
Денес 12:15 , ,

Luksuzna kuka vo Sopiste od 374m2

317 900 ЕУР Price Reduced

Број на соби: 10
Денес 12:44 , ,

Sprat od kuka

64 000 ЕУР

Број на соби: 3

  • kuka in category Куќи/Вили
  • kuka in category Станови
  • kuka in category Живеалишта
  • Kuka in category Куќи/Вили
  • kuka in category Соби
  • Kuka in category Станови
  • kuka in category Делови за мотори/мопеди и Опрема
  • Kuka in category Резервни делови
  • Kuka in category Автомобили
  • Kuka in category Бела техника и Апарати за домаќинство

Кон почеток