Македонски | Shqip | English |

Огласи за барање или нудење на работа во различни дејности

Категорија наменета за сите работодавци, компании кои имаат слободни работни места, како и за сите работобаратели, невработени лица, кои своите квалификации сакаат да ги претстават со цел потенцијално вработување.


Се нуди работа

Сите компании може да ги огласуваат слободните работни места на Пазар3.мк. Креирајте профил на работодавач за својата компанија и претставете им се на вашите потенцијални вработени. Регистрирајте огласи за работа, за позициите кои моментално се достапни во Вашата фирма. Во оваа категорија на Пазар3.мк постојано се бараат работници. Без разлика во која област се наоѓа Вашата фирма, на Пазар3 може да барате работници насекаде низ земјава. Огласи за работа во Скопје, огласи за работа Кочани, Кавадарци, Струмица, Прилеп, Штип, Велес, Струга итн.

Се бара работа

Најди работа на Пазар3.мк! Огласи за работа од дома, огласи за вработување на хотелски персонал, келнери, готвачи, заварувачи, лица за обезбедување, шофери, продавачки, сметководители, маркетинг агенти, и многу други работници се бараат на Пазар3.мк. Тука може да регистрирате оглас, наведувајќи дека барате работа. Претставете ги Вашите квалификации и способности, и очекувајте да бидете контактирани од оние фирми на кои можеби им треба работник токму од Вашата професија.
Кон почеток