Gjevgjeli | Makina | Makina bujqësore dhe pyllore

26 Dhj 08:15 ,

Vitlo Makara 2x3

1 800 EUR

26 Sht 12:18 ,

Prikolka

300 EUR

02 Qer 18:37 ,

Traktor

10 Korr 12:11 ,

IMT 560

10 Shk 16:04 ,

Tomo Vinkovic 21

1 000 EUR

05 Nën 08:49 ,

IMT 558

2 500 EUR

28 Dhj 18:02 ,

Traktor IMT 558

3 300 EUR

30 Gush 13:35 ,

IMT 533

2 800 EUR

16 Gush 22:51 ,

Traktor

3 300 EUR

18 Maj 12:00 ,

Tanjiraca

30 000 MKD

Në fillim